Påske TBR

Påskeferien nærmer seg. Er vel bare en uke igjen nå. Ikke det at jeg egentlig har ferie. Jeg er ferdig med de fleste forelesninger for dette semesteret og trenger bare konsentrere meg om tre semesteroppgaver (!). Men selv om påsken vil bli fylt av eksamensskriving, familiebesøk og arbeidsdager skal jeg likevel sette av mye tid til påskelesing. Det beste med påsken har alltid vært når jeg endelig får sette meg ned med en bok og påskeegget mitt. Spesielt koselig har dette vært å gjøre etter turer på fjellet eller i skogen, men i år blir det ikke noen hyttepåske. Jeg har både jobb og en liten pus som ikke kan være alene. Men det gjør meg faktisk ingenting. Jeg elsker faktisk å planlegge påskelesingen. Vanligvis finner jeg med en liten haug på 6-7 bøker, men jeg får sjelden tid til å lese alle. Jeg liker bare å planlegge. Ofte finner jeg også andre bøker som jeg heller vil lese underveis. Prøver som regel også å finne noe i krim-sjangeren, som er en sjanger jeg sjelden besøker. I fjor leste jeg for eksempel et par Sherlock Holmes bøker. Siden jeg har ganske mye på programmet for tiden har jeg bare valgt meg ut to bøker i år. Sense and Sensibility av Jane Austen og Half Bad av Sally Green. Gleder meg veldig til å lese begge to. Sense and Sensibility har jeg jo sett mange ganger på film, men jeg har aldri lest boken. Tror også jeg kommer til å lese How I Live Now av Meg Rosoff i løpet av påsken.

Hva er deres påskebøker?

#påske #bøker #TBR

9 kommentarer

Little Miss Sunshine

08.04.2014 kl.22:03

Jeg skal lese Brave New World av Aldous Huxley, The Gone-Away World av Nick Harkaway og Quantum Thief av Hannu Rajaniemi. Eller, jeg skal prøve å få lest alle disse, men så skal jeg også rette heldagsprøver og prøve å skrive en eksamensoppgave. Heldigvis har jeg fri fra begge jobbene mine, så da er litt ekstra tid frigjort! :-)

siribokoholiker

08.04.2014 kl.23:12

ohh, jeg likerliker :D Har veldig lyst til å lese begge bøkene, så ble veldig glad for å se at du skal lese dem. Du må fortelle meg hva du synes om dem ;) Nydelig utgave av Sense and Sensibility- wow!

Ellers har jeg lånt de to første bøkene i Harry Hole serien innenfor krim, og det blir nok de to siste bøkene i "De tre musketerer" også :D

- Siri

Tharto

08.04.2014 kl.23:34

Little Miss Sunshine: Prøvde meg på The Gone-Away World for et års tid siden. Den fenga ikke i det hele tatt så kom ikk særlig langt :P

Tharto

08.04.2014 kl.23:34

siribokoholiker: Ja, den er nyyedlig :D

Melissa Eikeland

09.04.2014 kl.15:17

Skal til Barcelona i påsken, men skal ta med meg Dreams of Gods and Monsters, gleder meg så til å lese den ^^, Half-Bad har jeg i hylla og hørt så mye bra om den og, så den gleder meg og til å endelig få lest :)

Tharto

09.04.2014 kl.16:04

Melissa Eikeland: Gleder meg også til å lese den :)

irisedvarda

09.04.2014 kl.18:08

fine bilder :) Leser egentlig ikke bøker i påsken hehe :P

Chrisbeeblack // Christine

12.04.2014 kl.19:08

Begynte på Hana (Delirium 1.5) av Lauren Oliver i går men den leser jeg nok ut i dag. Etter på skal jeg begynne på bok to av Delirium, Pandemonium, tenker jeg =)

Karoe

15.04.2014 kl.20:22

Påskebøkene mine blir nok skolebøker med Medier og Kommunikasjon vg1-fag

Skriv en ny kommentar

hits