Nye blomster

Har ordnet meg litt blomster her hjemme. Det er så deilig å endelig kunne pynte med litt planter nå som det ikke lenger bor noen pus her. Da måtte jeg nemlig være litt forsiktig med det og sjekke at planten ikke var giftig. Den forrige monsen jeg hadde her brydde seg ikke stort om planter, men den lille pusen før der skulle smake på absolutt alt fra kaffe til vindusplanter. Hun hadde sin eget plass i drivhuset på en hylle over tomatplanten hun likte å tygge på.

Har også kjøpt meg denne rammen med plass til ni bilder. Det er lenge siden jeg bestilte bildene og hadde egentlig glemt av dem. Men da jeg var å hentet noen andre bilder lå de i fotobutikken fremdeles. Rammen er perfekt for små bilder og jeg har fylt den med instagram øyeblikk fra Athen. I fotobutikk kan du nemlig hente bilder ut direkte fra din instagram. Så det er superenkelt og koster ikke så altfor mye heller. Ramma kostet 250 kr fra Ahléns, som også er en overkommelig pris. Det er veldig koselig å kunne ha noen av sine favorittminner på veggen.

Ja, det ble nok en plante. Denne fikk jeg. Så ble det litt grønn farge i vinduet også.

#interiør #hjemme

2 kommentarer

Akima K. Montgomery

26.05.2014 kl.06:31

Fine blomster. Jeg er personlig ganske dårlig til å ta vare på planter og pleier derfor sjelden å ha planter i leiligheten min, men jeg syns det er en veldig fin ting og det gjør seg sikkert supert som pynt og interiør :)

Weronika Ellen Irena

26.05.2014 kl.22:15

aw, koselig med planter. Jeg elsker minikaktusene mine.

Skriv en ny kommentar

hits