Leserne i Broken Wheel anbefaler

 

Tittel: Leserne i Broken Wheel anbefaler / Forfatter: Katarina Bivald / Utgitt: 2014 / Forlag: Gyldendal / Antall sider: 400Stjerner: 5/5

Jeg startet egentlig på denne posten i sommer, men jeg ble liksom aldri ferdig. Kanskje fordi jeg var så raskt til å levere boken videre for at andre skulle kunne få oppleve denne søte historien. Da jeg først leste bak på denne boken ble jeg så utålmodig at jeg ikke klarte å vente de månedene det ville ta meg å få et ledig eksemplar fra biblioteket. Så jeg kjøpte en temmelig dyr bok, men det var så verdt det. Her om dagen så jeg faktisk den i pocketutgave hvis noen skulle finne på å lese denne boka, men trenger en litt mer studentvennlig pris.

Før det første. Den handler om bøker. Bøker om bøker er superkos. For mens du leser denne boken får du også mange ideer og forslag til videre lesing. Jeg noterte meg et par titler på mobilen underveis. Også er det alltid fantastisk når fiksjonelle karakterer deler din egen kjærlighet for andre fiksjonelle karakterer og univers lissom. For det andre. Omslaget. Omslaget er bare så søtt og enkelt og passer så perfekt perfekt i en bokhylle.

Nok babling, boken handler om den 28 år gamle svenske Sara som breveksler med den 65 år gamle Amy fra Broken Wheel. Disse to damene utveksler tanker om bøker og Sara får skildringer fra Amys hjemsted. Amy elsker bøker. Sara elsker bøker.  Elsker elsker ELSKER bøker. Hun leser gjennom hele boka. Men når Sara reiser til Broken Wheel for å besøke sin brevvenn, er Amy død. I stede for å dra hjemmover bestemmer Sara seg for å bli i Broken Wheel og starter en bokhandlen med Amys store samling av bøker. Til tross for at stedets innbyggere ikke har noen tro på prosjektet. Amy har servert Sara histoirer om Broken Wheels innbyggere gjennom brevveklsingen og nå får Sara endelig møte alle hun til nå bare har lest om.

Det høres kanskje ut som jeg har avslørt hele plottet nå, og det har jeg vel også på en måte, selv om jeg har avslørt mindre enn bokens bakside selv gjør. Jeg brydde meg ikke stort om at boken var ganske forutsigbar til tider, den var bare så koselig. Det beste av alt er at det kommer mer! Håper jeg ikke må vente så alt for lenge før dette blir virkelighet.

Vil du ha en koselig start på leseåret 2015 anbefaler jeg denne på det varmeste!


#bøker

5 kommentarer

Little Miss Sunshine

04.01.2015 kl.00:39

... Og der var den reservert på biblioteket. Gleder meg!

Tharto

04.01.2015 kl.00:45

Little Miss Sunshine: :) Den er kjempekoselig!

siribokoholiker

04.01.2015 kl.10:45

Denne lånte jeg på biblioteket tidligere, men jeg rakk ikke å lese den før jeg måtte levere den tilbake! Kjipt, men jeg mååå lese den en dag :D

- Siri

Tharto

04.01.2015 kl.13:52

siribokoholiker: Det må du :)!

Weronika Ellen Irena

04.01.2015 kl.19:10

Herlighet, så hørtes ut som verdens fineste bok!

Skriv en ny kommentar

hits