Råta

Tittel: Råta (Ravneringene #2) / Forfatter: Siri Pettersen / Utgitt: Oktober 2014 / Forlag: Gyldendal / Antall sider: 504Stjerner: 5/5

Jeg leste Odinsbarn for vel et år siden. Det var iallefall helt i begynnelsen av 2014. Den ble anbefalt av en venninne og flink som jeg er lånte jeg den med meg hjem fra biblioteket. Jeg likte boka nokså godt, den var grei underholdning. Jeg ser på goodreads at jeg har gitt den 4 av 5 stjerner. Lurer på om jeg ikke var litt i ørska da jeg ratet den for jeg tror for meg at den ligger på mer 3 av 5. Uansett, då Råta kom for ikke så alt for lenge siden ble jeg fristet til å kjøpe meg både den og Odinsbarn. De er jo så sykt fine og nå står de begge å flotter seg i bokhylla mi. Uansett, Råta var f-a-n-t-a-s-t-i-s-k! Jeg fant den mye mer spennende en den første boka og synes den hadde mer spennende karakterer. Altså noen av dem var jo de samme, men jeg likte de bare mye bedre i Råta. Det var ganske kjipt å være ferdig med den, jeg glemte det faktisk et øyeblikk hvor jeg satt på bussen på vei hjem fra jobb og gledet meg til å lese. Så kom jeg på at jeg fullførte den dagen før så det var jo litt leit.

Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne når det kommer til å fortelle hva boken handler om så dette er hentet fra goodreads. Det er forsåvidt det samme som står på bokens bakside.

Tenk deg å være jaget i en ukjent verden.
Uten identitet. Uten familie. Uten penger.
Alt du har er en menneskejeger, en likfødt,
og en grim, gryende visshet om hvem du er.

Hirka er strandet i en døende verden, dratt mellom menneskejegere, likfødte og lengselen etter Rime, vennen hun ville gitt alt for å se igjen. I vår urbane virkelighet er hun fritt vilt. Men kampen for å overleve blekner mot det som kommer, når hun innser hvem hun er. Kilden til råta har tørstet etter frihet i tusen år. En frihet bare Hirka kan gi.

Jeg vet faktisk ikke helt hva mer jeg skal skrive om den. Den var så bra, så bra, men om jeg vil jo ikke avsløre noe særlig. Spesielt siden det er bok nummer to. Så ja, jeg venter i spenning på neste bok for å si det sånn....

#bøker

2 kommentarer

Little Miss Sunshine

17.11.2014 kl.10:48

Ooouh, spennende! :-O

Weronika Ellen Irena

17.11.2014 kl.20:42

oi, denne her så veldig spennende ut!

Skriv en ny kommentar

hits