Black Ice

Tittel: Black Ice / Forfatter: Becca Fitzpatrick / Utgitt: Oktober 2014 / Forlag: Simon & Schuster Books for Young Readers / Antall sider: 400 (Kindle Edition)Stjerner: 4/5 

Denne boka har fått veldig veldig variende anmeldelser av andre lesere på goodreads. Jeg har sett flere som argumenterer hardt for at det er en av de værste bøkene de har lest og ramser opp den ene grunnen etter den andre om hvorfor ingen engang burde tenke på å plukke opp denne boka. Derfor var det litt vanskelig for meg å klare å samle tankene mine om hva jeg burde tenke om den. Var den virkelig så dårlig? Men alt i alt er disse meningene veldig subjektive og gjelder ikke for alle, for fakta er at jeg slukte Black Ice. Jeg stoppet bare for å fylle på med pepsi max og smågodt og en dopause. Jeg likte hovedkarakreren, boken var grusomt spennende gjennom hver eneste side, jeg klorte meg fast i sofaputene gjennom de siste kaptilene og håpet-håpet-håpet at dette skulle gå bra. Så jeg sov på det og bestemte meg for å gi boken 4 av 5 stjerner. Alt fra 3 og oppover er for meg bøker jeg likte og anbefaler videre.

For å gå litt videre til hva boken handlet om. Hovedpersonen Britt Pfeiffer og hennes bestevenninne  er på vei opp i fjellet for en backpacking-ferie med bestevenninnes kjæreste og bror som også er Britts tidligere kjæreste. På vei til hytta blir de overrasket av en snøstorm, bilen kommer ikke videre og de må forlate den i håp om å finne hjelp. Etter en time finner de endelig en hytte hvor de kan søke ly. Men Britt skjønner snart at noe ikke stemmer. De to mennene i hytta er kriminelle på rømmen også fanget av snøstromen og mangel på utstyr. De er villige til å gjøre hva det skal være for komme seg vekk og tvinger Britt til å guide de ned fra fjellet ved mot at hun skal få gå fri. Britt oppdager nye bevis på mord og forsvinninger som har funnet sted på fjellet det siste året og dette kan gjøre enn til et offer om hun ikke spiller kortene sine rikig. Det er vanskelig å skulle fortelle hva en bok handler om uten å avsløre for mye. Så jeg stopper der. Den er altså veldig spennende og det er ikke alltid like lett å skjønne hvem man skal stole på.

Om du er på utkikk etter en skikkelig god GOD bok så ville jeg styrt unna, men liker du thrillere og YA tror jeg virkelig du vil finne denne boka underholdende.

Dere kan se boktraileren her. Den er litt teit, pluss de har kuttet ut venninnen som var med i bilen.

Men vær så snill å se denne fantastiske bokanmeldelsen!#bøker #blackice

Én kommentar

Weronika Ellen Irena

21.11.2014 kl.21:50

åh, det er alltid litt skummelt å lese om en bok som har fått mye negativ tilbakemelding. Men det som er viktigst er jo at du likte den! hihi. Forresten, vi har fått en fantastisk fin bokavdeling på Fretexbutikken min, men priser for rundt 29-69 kr for bøker. Om det er noe du er på utkikk etter kan jeg alltids se om vi får det inn! Sorry for at jeg ikke tok tlfen, kom på det nå. Jeg sov da du ringte sist haha. Men ring meg på søndag eller mandag etter 18:00!

Skriv en ny kommentar

hits