Duften av desember

Jeg er litt i overkant glad i i duftlys. Har lenge vært på jakt etter noen som ligner litt på Yankee Candles "Kitchen Spices" som jeg hadde i fjor, men det har ikke egentlig vært å finne. Men jeg har funnet en del fine erstatninger som virkelig lukter jul. Jeg har funnet ut at duftlys med appelsin eller mandarin lukter veldig julete, kanel er også en vinner hos meg. På letingen fant jeg og min duftlysvenninne Birgit også ut at de som luktet virkelig jul var de dyre lysene til 200-300 kroner. Så dette er de litt mer prisvennlige lysene som absolutt er deilige de også.

Jeg kjøpte dette lyset på Åhléns etter anbefaling fra Birgit. Det var utsolgt en liten stundt, men til slutt klarte jeg å få tak i en. De har denne duften også i en pakke med telys, som egentlig er ganske perfekt for da trenger du ikke huske å blåse ut lyset etter noen timer. Jeg liker denne kjempegodt fordi den ikke er så veldig søt.

Disse lysene er fra Kremmerhuset. Jeg husker ikke helt nøyaktig hva de skulle lukte, men det lilla var noe med kanel og det røde var noe med tranebær. Jeg har brent det røde en del på badet og det gir en skikkelig koselig juleduft.

#jul #lys

5 kommentarer

I r l i n

11.12.2014 kl.11:01

ååå ! julestemning! :D

Keths!

11.12.2014 kl.11:02

åh, kanel lukter jo så godt :D

Weronika Ellen Irena

12.12.2014 kl.00:24

aw, så koooos!

Bokvrimmel/Belinda

15.12.2014 kl.22:16

I tilfelle du ikke visste det: Yankee Candle har fått egen norsk nettbutikk nå. yankeestore.no er adressen. Veldig glad i duftlys, og også røkelse, jeg også. Veldig koselig å nyte duften fra nytent duftlys, sammen med en god kopp te og ei fin bok. :)

Tharto

16.12.2014 kl.11:43

Bokvrimmel/Belinda: Nei det visste jeg ikke :D Tusen takk. Nå har jeg klikket hjem et par av favorittene mine <3

Skriv en ny kommentar

hits