Desemberveska

Her er det jeg har bært rundt i veska i desember. Det bærer en smule preg av juletida.

Notatbok. Her holder jeg styr på julegaver og andre lure ting. Jeg bruker den egentlig til alt, men mest for å få tankene mine ned på papiret. Mobil. Såklart. Lommebok. Jeg har de viktigste kortene i mobilmappa, men trenger plass til småpenger og litt annet. Bok. Jeg må ha noe å lese når jeg venter på bussen.

Klokke. Jeg liker å ha klokke på jobb, men den er litt stor så resten av tiden havner den ofte i veska. Lepomade: Ikke bare en, men tre hadde jeg i veska da jeg tømte den. Bruker alle litt om hverandre. Tyggis: greit å ha.

iPod. Så jeg kan høre på lydbok på bussen. Boots body mist. Jeg kan ikke bruke parfyme på jobb, men litt godlukt må jeg ha. Også lukter den supergodt da. Håndkrem. Hendene blir tørre når det er kaldt. Denne er fra Hellas. Tangle Teezer. Til bustehåret mitt.

Jelly Beans. Det er fint å ha litt godt i en stressende tid. Nesespray. Fordi allergi. Pleier å være innom et hus fult av katter. Brodder. Fordi jeg er en kløne på isen.

Nisselue. Bruker nisselue på jobb, det er superkos. Vannflaske. Greit å ha.

Her er veska jeg bruker. Kjøpt på Asos tror jeg en gang i tiden. Den har begynt å falle litt fra hverandre, men i desember har jeg vært avhengig av en veske med god plass og har  måttet legge min litt mindre veske bort for en stund.

#jul

2 kommentarer

siribokoholiker

22.12.2014 kl.13:40

Hihi, for et herlig veskeinnhold :D elsker notatboken, ahhhh!!

- Siri
ååh, så mye fint! Gøy med slikt :)

Ha en kjempefin jul :)

Skriv en ny kommentar

hits