Fangirl

Tittel: Fangirl / Forfatter: Rainbow Rowell / Utgitt: 2014 / Forlag: Pan Macmillian / Antall sider: 461Stjerner: 3/5

Om boken

Cath and Wren are identical twins, and until recently they did absolutely everything together. Now they're off to university and Wren's decided she doesn't want to be one half of a pair any more - she wants to dance, meet boys, go to parties and let loose. It's not so easy for Cath. She's horribly shy and has always buried herself in the fan fiction she writes, where she always knows exactly what to say and can write a romance far more intense than anything she's experienced in real life.

Now Cath has to decide whether she's ready to open her heart to new people and new experiences, and she's realizing that there's more to learn about love than she ever thought possible ...

A tale of fanfiction, family, and first love

En grei og søt historie om en jente som begynner på universitetet. Ingen store overraskelser, men mange fine øyeblikk. Synes kanske boken var litt lang til å ha så lite innhold. Og hver gang det skulle skje noe dramatisk sendte forfatteren en av karakterene på sykehuset. Det var også en handlingstråd som ble påbegynt, men ikke egentlig avsluttet. Ikke slik at jeg ble fornøyd i alle fall, så hadde håpet på litt mer på akkurat dette temaet. Eller kanskje var det meningen, kanskje det var sånn ting skulle "løse" seg. Eller kanskje det kommer til å skje noe i fremtiden som leseren bare må gette på? Jeg tenker spesielt på forholdet mellom Cath og moren.

Men alt i alt, en grei og sin bok.

#bok #fangirl

5 kommentarer

Stine Tokle

14.02.2015 kl.12:45

Bra innlegg! :) Happy valentines fine deg <3 :D

ida

14.02.2015 kl.16:18

Jeg leste den for noen uker siden, og synes den er helt grei. Den var underholdende nok til at jeg ikke ville legge den fra meg og det var jo en fin leseropplevelse, men merker at jeg kanskje ikke helt er i målgruppen. Samtidig er det godt å kunne lese litt lettere litteratur også.

Signe

14.02.2015 kl.17:33

Høyrte den på lydbok for ei tid tilbake. Eg liker godt lett litteratur, men vart veldig frustert av alle dei lause trådane! Men boka er fin og avslappande. Ein vert veldig glad i Cath.

siribokoholiker

15.02.2015 kl.13:54

Jeg leste ut denne boken i går, og jeg likte den utrolig godt! Mange ulike og spennende karakterer, og enhver bokelsker tror jeg kan føle en kjærlighet for Cath. Den ble blant mine favoritter ja :p

- Siri

werothehero

15.02.2015 kl.22:32

haha, elsket denne setninga " Og hver gang det skulle skje noe dramatisk sendte forfatteren en av karakterene på sykehuset. "

Skriv en ny kommentar

hits