The Secret Diary of Lizzie Bennet

Tittel: The Secret Diary of Lizzie Bennet / Forfatter:Bernie Su og Kate Rorick / Utgitt: 2014 / Forlag: Touchstone Books/ Antall sider: 340Stjerner: 2/5

When rich and handsome Bing Lee comes to town, along with his stuck up friend William Darcy, things really start to get interesting for the Bennets and for Lizzie's viewers. But not everything happens on screen. Lucky for us, Lizzie has a secret diary.

Jeg fikk denne boken til jul og endelig fikk jeg tide til å lese den. Dette er altså en bok som er knyttet til YouTube-serien The Lizzie Bennet Diaries som kom i 2012. Grunnen til at jeg hadde lyst til å lese denne boken er nettopp fordi jeg elsket serien! Denne boken er på en måte bare et slags ekstra tillegg til denne serien. For meg var det ikke så mye å hente i denne boka. Den var skrevet med et litt slitsomt og kjedlig språk som gjorde det litt vanskelig å henge med. Det var heller ingen spenning i boken og de litt mer "dramatiske" eller "spennende" hendelsene fra serien fikk ikke spesielt stor plass her. Det funker ikke å lese den som et selvstendig verk, da blir den for kjedelig og fargeløs. Boken er absolutt et artig bidrag om du likte serien veldig godt, men det er som sagt ikke så mye spennende eller nytt å hente.

 #bøker #janeausten #youtube

Én kommentar

I Run Riot

10.04.2015 kl.13:30

Virker som en koselig Youtube-serie, må se mer (:

Skriv en ny kommentar

hits