Mine påskebøker

Dette er de to bøkene jeg har tatt med meg hjem til påske. The Darkest Part of the Forest av Holly Black og Double Booked for Death av Ali Brandon. Sistnevnte valgte jeg for å komme i skikkelig påskestemning, det var den eneste krimboka jeg hadde på leselista mi for øyeblikket. Ønsket meg egentlig denne boken fordi den inneholder mysterier i en bokhandler og en svar katt ved navn Hamlet. Som det står på bokens bakside: a smarter-than-thou cat! The Darkest Part of the Forest var på ønskeleselista mi og da jeg tilfeldigvis så den i bokhylla på biblioteket ble den et lite impulslån til påskekosen. Ble ganske overrasket over å finne den der fordi boken er ganske ny.

Familiepåskeeggene. Det rosa søte er mitt såklart. Mamma kjenner meg.

Det er superdeilig å endelig ha en litt lang ferie uten å måtte tenke på forelesninger eller jobb. Var skikkelig heldig og fikk fri hele påsken og litt til. Det eneste jeg må tenke på er å skrive litt på eksamen, men det tar jeg ikke så tungt altså. Der jeg bor har jeg kun et knøttlite rom med en liten seng og skrivebord + et lite bad. Er SÅ fint å endelig ha en sofa å sitte i, en tv,et rent kjøkken og en stor seng.

Hva leser dere i påsken?

#påske #bøker #litteratur

4 kommentarer

Karine

30.03.2015 kl.19:59

Har ikke lest noen av de bøkene! Dette er den første påsken der jeg ikke har funnet meg en skikkelig påskekrim!

Tharto

30.03.2015 kl.20:21

hehe, du får finne deg noe påskekrim på tv :-)

Little Miss Sunshine

31.03.2015 kl.11:57

Har akkurat startet på Harry Potter & The Prisoner from Azkaban, og har hittil lest Animal Farm og How to Be Parisian Wherever You Are. Lesepåske <3 The Darkest Part of the Forest ligger klar på Kindle-en min, gleder meg skikkelig til å lese den!

Tharto

31.03.2015 kl.12:02

Little Miss Sunshine: Jeg skal også lese Harry Potter på nytt i år :) Lesepåske er best!

Skriv en ny kommentar

hits