Galaxy top / DIY

Jeg tenkte jeg skulle overføre de gamle DIY-innleggene mine til denne bloggen, det er lagt mye arbeid i dem så det er litt kjedelig om de går tapt. For ikke å overøse dere med masse gamle innlegg tar jeg gradvis. Så hver lørdag fremover blir det gjensyn med et gammelt DIY-prosjekt som forhåpentligvis kan inspirere. Disse går et par år tilbake så bildene er redigert litt annerledes enn de bildene jeg vanligvis legger ut i dag. Uansett, jeg starter med denne galaxytoppen! Jeg ser hele tiden ting jeg kunne gjort annelerledes så jeg tror jeg skal prøve meg på dette prosjektet en gang til. Resultatet havner nok her.

Eller galakse da. Det blir bare så mye kulere på engelsk. Sikkert på grunn av den x'en. Nesten en galakse iallefall. Synes jo selv det ble nokså likt. Likt nok til at jeg blogger om det liksom.


Dette trenger du

♠ En hvit topp

♠ Palett Tekstil spray i sort, blå, rosa og lilla

♠ Tekstilmaling i sølv

Så er det egentlig bare å spraye på fargen slik du vil ha det. Fant ut at det letteste var å begynne med sort og avslutte med rosa som er den lyseste. Sølvfargen kan du påføre med en svamp eller en pensel når sprayen har tørket. Og spruten fra flaskene havner overalt, men det er lett å fjerne med en våt klut. Så fikserer du ved å stryke (tydligvis skal den strykes på vrangsiden, men jeg gjorde ikke det og den ble like fin. Bare legg matpapir mellom). Vaskes på 40°C (24 timer etter malingen har tørket.

Hva synes dere?

#DIY

Én kommentar

Little Miss Sunshine

16.05.2015 kl.12:34

Iiih, stilig! :-D

Skriv en ny kommentar

hits