Sommer haul

Jeg har over de siste månendene begynt å forberede meg på sommeren som endelig ser ut til å ha tatt turen nordover. Jeg har samlet de nyeste produktene hjemme hos meg denne sommeren i dette innlegget.

SOL

- Garnier After sun, det er deilig å ta på seg etter en dag i solen. Kanskje en smule optimistisk ettersom jeg skal feriere i nord-norge.

-Korres solfaktor 20, jeg har en velig lys hud som fort blir brent, så jeg holder meg som regel til 20 når jeg er i Norge.

SMINKE

- Essie Funny Face, ikke egentlig sminke. Jeg ville ha en litt sterkere farge i sommer. Negelakksamlingen min består i hovedsak av pastellfarger.

- Maybelline Fit Me, Deep Pink, Blush. Kjøpte denne på salg til 50 kr på H&M, Det er en svak rosafarge som går fint med huden min..

-Maybelline Master Hi-Light, Bronzer. Denne kjøpte jeg også på salg på Boots.

-Clinique superfine liner for brows, Soft Brown. Jeg har hatt denne før og den passer perfekt til mine øyenbryn. Elsker den.

-Guerlain Météorites, 2 Clair. Et ansiktspudder med skimmer i. Jeg har ønsket meg denne skikkelig lenge. Så slo jeg til sist jeg var på Gardermoen. Jeg innbilte meg selv at jeg kunne unne meg den siden jeg fikk en A på eksamen. Boksen den kommer i et så nydelig så den kan man ta vare på etter at den er brukt opp.

HUD

-Escada Born in Paradise, Parfymert Body Lotion. Jeg er veldig glad i bodyloytion som lukter godt. Det kan fort bli litt mye om man skal spraye seg med parfyme hver dag synes jeg. Escada sine er favorittene mine.

-L'Occitane håndkrem, almond milk. Perfekt størrelse å ha med seg i jakkelomma.

-L'oreal, Sublime Body Nutribronze. En bodylotion som gradvis gjør deg litt brunere. Jeg trodde den skulle være ganske svak, men det var den ikke. Den gir ganske mye farge, iallefall på min hud. Men det ble likevel nokså fint.

#sommer

2 kommentarer

siribokoholiker

24.06.2015 kl.14:22

Mange spennende produkter her ja :D Den neglelakken var sååå fin!

- SIri

Tharto

24.06.2015 kl.14:58

Ja den er kjempefin :-D

Skriv en ny kommentar

hits