The girl on the train

Tittel: The girl on the train / Forfatter: Paula Hawkins / Utgitt: Januar 2015 / Forlag: Doubleday / Antall sider: 316 /  Stjerner: 2/5

Da var jeg tilbake etter en lang sommer. Jeg følte at jeg trengte en liten bloggpause, men jeg har nå fått ny inspirasjon til å fortsette å skrive om bøker. Jeg elsker å dele leseopplevelsene mine og jeg elsker å lese andres.

En av bøkene jeg leste i sommer var The girl on the train av Paula Hawkins. Denne boka har vært veldig populær en stund og jeg hadde derfor ganske høye forventninger til den. Jeg klarte ikke vente til biblioteket hadde et ledig eksemplar så den havnet hjemme hos meg etter en liten bokutskeielse på bokhandelen.

Dette står om boken på goodreads:
Rachel catches the same commuter train every morning. She knows it will wait at the same signal each time, overlooking a row of back gardens. She?s even started to feel like she knows the people who live in one of the houses. ?Jess and Jason?, she calls them. Their life ? as she sees it ? is perfect. If only Rachel could be that happy.

Det var en ganske spennende bok, men jeg mistet egentlig interessen for historien ganske fort fordi jeg ikke likte noen av karakterene spesielt godt. Men jeg synes hovedkarakteren er godt skildret, jeg ble fullstendig frustrert hver gang hun rotet det til for seg selv eller tok en dårlig valg. Jeg vil ikke si at denne boken er så fantastisk som alle skal ha det til, men det er en helt ok lesning om man liker krim. Så den kan absolutt anbefales.

#bøker #krim #thegirlonthetrain

3 kommentarer

Jeanette

26.08.2015 kl.22:56

Søt blogg du har:) gøy med bøker:) koselig hvis du vil følge meg også:) ha en fin kveld!

Tharto

26.08.2015 kl.22:57

Jeanette: Takk :) Jeg vet ikke hvor jeg skal følge deg. Link?

siribokoholiker

28.08.2015 kl.14:41

Synd at du ikke likte den bedre, men var redd for at den hadde blitt såpass skrytt opp til skyene :/

- Siri

Skriv en ny kommentar

hits