Leading Ladies

Her om dagen mottok jeg min først boks fra Owlcrate. Jeg hadde ganske høye forventinger til denne boksen siden månedens tema var "Leading Ladies". Det var så sykt morsomt å åpne boksen for hver eneste lille ting jeg fant oppi den var helt fantastisk. Owlcrate er en boks man får en gang i månenden som inneholder en ny YA bok pluss en del godsaker for bokelskere. Denne esken koster ca. 244 NOK, og frakten kommer i tillegg.

Boken jeg fikk heter Dumplin' og er skrevet av Julie Murphy. Jeg gleder meg til å lese den for den virker utrolig morsom. Det er litt varierende meninger om den på goodreads, men jeg skal gå inn i den med et åpent sinn.

I tillegg til boken fikk jeg også et par fine ting. Blant annet en Daenerys nøkkelring som jeg helt tilfeldigvis nettopp hadde kjøpt til meg selv da jeg var i New York forrige uke. Men det gjør ikke noe for den ene vil bli en fin julegave, eller kanskje jeg vil prøve meg på en Game of Thrones konkurranse her på bloggen om det er stemning for det. Jeg fikk også et superfint smykke med en pil (jeg kan tenke meg at den skal minne om Katniss) og to Hermione prints. Det ene hadde jeg faktisk som bakgrunnsbilde på mobilen veldig lenge så jeg ble superglad for å få det i litt kvalitetspapir. Jeg tenker å finne en fin ramme til det så jeg kan ha det lenge.

Til slutt fikk jeg dette fine tøynettet inspirert av Divergent. Jeg likte ikke egentlig slutten på denne serien, men jeg kan drømme meg tilbake til den gangen jeg leste den første boka og ble helt hekta. Det minner meg på om at jeg har en Erudite t-skjorte liggende et sted. Den må jeg forsøke å finne en dag.

#bøker #owlcrate

4 kommentarer

Maiken Elise

08.10.2015 kl.21:38

Så koselig pakke! Ha en fin kveld :-)

Little Miss Sunshine

09.10.2015 kl.12:55

Oi, spennende konsept! Har sett på noe lignende, men vet ikke om jeg skal ta meg råd :-p

I Run Riot

14.10.2015 kl.00:30

Så kul pakke med masse gøy greier i :D
Hurra, så gøy å ramle over en ny blogg hvor det skrives om bøker. For litt siden så jeg faktisk en dansk book-vlogger som hadde lagd en unboxing video av samme Owlcrate som du har her :D. Dumplin' skal forresten filmatiseres, men det visste du kanskje allerede.

Forresten dersom du vil være med i oversikten på Bokblogger.no så send meg gjerne et lite pip på mari[@]bokblogger.no. Siden er en portal for norske blogger om bøker og litteratur, et sted hvor lesere kan gå for å finne spennende blogger og lesetips. Jeg tar deg gjerne med på listen.

Skriv en ny kommentar

hits