juni 2015

Jane Austen illustrasjon

En Jane Austen tegning jeg laget en kveld i Illustrator. Nå er månenden med prøvetid over og jeg må gå tilbake til Photoshop. Jeg har ikke råd til å ha begge deler. Sukk.

#Janeausten

Sommer haul

Jeg har over de siste månendene begynt å forberede meg på sommeren som endelig ser ut til å ha tatt turen nordover. Jeg har samlet de nyeste produktene hjemme hos meg denne sommeren i dette innlegget.

SOL

- Garnier After sun, det er deilig å ta på seg etter en dag i solen. Kanskje en smule optimistisk ettersom jeg skal feriere i nord-norge.

-Korres solfaktor 20, jeg har en velig lys hud som fort blir brent, så jeg holder meg som regel til 20 når jeg er i Norge.

SMINKE

- Essie Funny Face, ikke egentlig sminke. Jeg ville ha en litt sterkere farge i sommer. Negelakksamlingen min består i hovedsak av pastellfarger.

- Maybelline Fit Me, Deep Pink, Blush. Kjøpte denne på salg til 50 kr på H&M, Det er en svak rosafarge som går fint med huden min..

-Maybelline Master Hi-Light, Bronzer. Denne kjøpte jeg også på salg på Boots.

-Clinique superfine liner for brows, Soft Brown. Jeg har hatt denne før og den passer perfekt til mine øyenbryn. Elsker den.

-Guerlain Météorites, 2 Clair. Et ansiktspudder med skimmer i. Jeg har ønsket meg denne skikkelig lenge. Så slo jeg til sist jeg var på Gardermoen. Jeg innbilte meg selv at jeg kunne unne meg den siden jeg fikk en A på eksamen. Boksen den kommer i et så nydelig så den kan man ta vare på etter at den er brukt opp.

HUD

-Escada Born in Paradise, Parfymert Body Lotion. Jeg er veldig glad i bodyloytion som lukter godt. Det kan fort bli litt mye om man skal spraye seg med parfyme hver dag synes jeg. Escada sine er favorittene mine.

-L'Occitane håndkrem, almond milk. Perfekt størrelse å ha med seg i jakkelomma.

-L'oreal, Sublime Body Nutribronze. En bodylotion som gradvis gjør deg litt brunere. Jeg trodde den skulle være ganske svak, men det var den ikke. Den gir ganske mye farge, iallefall på min hud. Men det ble likevel nokså fint.

#sommer

Tre bøker jeg har lest

1. Slottet av Franz Kafka. Denne kjøpte jeg på loppemarked for lenge siden. papiret er gult og sprøtt og gir boken masse personlighet.

2. Menneskene på godset Stepantsjikovo av Fjodor Dostojevskij. Denne plukket jeg opp i en bruktbokhandel til 40 kr for et par måneder siden. Jeg elsker det enkle designet. Jeg har Forbrytelse og Straff i samme stil.3. Fahrenheit 451 av Ray Bradbury.

Hva har dere lest i det siste?

#litteratur #bøker

Team Hedwig t-skjorte / DIY

http://oi46.tinypic.com/6ylbep.jpg

Dette trenger du

♠ En hvit t-skjorte/genser

♠ Tekstilfarge (håndfarge)

♠ Tekstilmaling til trykk

♠ Sjablonlim

♠ Bokstaver og uglesjabloner. Mine ugler er fra Panduro.

http://oi45.tinypic.com/zmxzs3.jpg

farging Jeg hadde en sort håndfarge som jeg vannet ut ganske kraftig slik at det ble den blåfargen som dere ser på bildene. Lot hele t-skjorten ligge nedi fargen i ca 15 minutter før jeg dro den nederste delen opp og lot resten ligge i ca 40 minutter til. Da blir det litt forskjell i fargene og t-skjorten ser litt shabby ut.

http://oi48.tinypic.com/34edmiw.jpg

Trykk Det kan være lurt å vaske den fargede t-skjorten før du trykker på motivet. Så påfører du bare fargen på med en svamp som på bildene. Du fikserer fargen ved å stryke over dem, husk å legg matpapir mellom strykejern og farge (ellers ødelegger du strykejernet).

http://oi46.tinypic.com/wsjvrd.jpg

http://oi48.tinypic.com/1znnzba.jpg

http://oi45.tinypic.com/65r311.jpg

Og da har du faktisk en ny t-skjorte. Jeg brukte tekstilfarge fra stoff og stil, fant ut at det tålte vask på 40°C. Håndvask er kjedelig.

#DIY

hits